Waarschuwing

Waarschuwing

Eventuele formulierwijzigingen zijn nog niet opgeslagen.

Weet je zeker dat je het formulier wilt verlaten?

Welkom bij het platform Mijnhouseofskills

Op het platform Mijnhouseofskills kan je door online een paar vragen te beantwoorden kijken welke skills je hebt, welk werk daarbij past en hoeveel vacatures er op dit moment zijn voor werk dat aansluit bij jouw skills.

Mijnhouseofskills voor werkgevers

Als werkgever kunt u hier skillsbased vacatures en skillsbased functieprofielen uploaden. Vervolgens worden personen met een skillsprofiel in De Paskamer anoniem gematcht met uw functieprofielen en vacatures, als ze daar toestemming voor geven. Daarna kunt u contact met hen opnemen.

De Paskamer

Het doorlopen van De Paskamer duurt ongeveer 45 minuten. Zo maak je een skillsprofiel aan om te ontdekken wat jouw skills zijn en welk werk hierbij past.

Techniek en Bouwscan

Ben je benieuwd of werken in bouw of techniek iets voor jou is? En wil je weten welke functies bij jou passen, vul dan de Techniek en Bouwscan in. Ook als je al in bouw of techniek werkt en wil overstappen naar een andere functie kun je de Techniek en Bouwscan invullen.

De Zorgscan

Ben je benieuwd of werken in zorg of welzijn iets voor jou is? En wil je weten welke functies bij jou passen vul dan de Zorgscan in. Ook als je al in de zorg werkt en wilt overstappen kun je de Zorgscan invullen.

De Werkverkenner

Heb je nog geen werkervaring maar wil je graag aan het werk?

Vul dan de Werkverkenner in. Door 40 vragen te beantwoorden, krijg je een overzicht welk werk bij je past en welke opleiding(en) daarvoor gevolgd moet worden.